Sjötorps Säteri erbjuder en avkopplande helg där vi har fokus på att njuta, hitta träningsglädje och ladda kroppen med näringsrik mat, och hälsofrämjande aktiviteter.

Välkomna att följa med på härliga och roliga dagar som vi fyllt med aktiviteter så som god och näringsrik mat, träningsaktiviteter i naturen tillsamman med personlig tränare, vandringsmöjligheter, avkopplande massage, skogs meditation, middagsbjudning med ekologisk och gårdsproducerade råvaror och mycket mer. En må bra helg helt enkelt!

Dagarna börjar i ditt tempo med härlig näringsrik frukost, efter frukosten tar personliga tränaren Rebecca Bjellverud hand om halva gruppen för en härlig förmiddagsträning ute i naturen, medan vi andra får ta del av en rundvandring på säteriets marker och se djuren och odlingarna.

Runt lunchtid kommer du få en lunchkorg att avnjuta i natursköna området kring Säteriet.  

Vill man deltaga i en kortare lunchföreläsnings om hur man ändrar sina levnadsvanor för att främja en hälsosammare livsstil håller Rebecca detta i samband med lunchen ute i det gröna. 

Efter lunchen tar Rebecca återigen hand om halva gruppen som får följa med på ett träningspass i naturen, och Lindha guidar runt gästgiveriets marker.

Efter en härlig dag i naturen spenderar vi eftermiddagen med egen tid och avkoppling så som massagebehandlingar, eftermiddagsfika, vila och förhoppningsvis lite sol. På kvällen väntar god, vällagad 2 rätters middag med sallad- &, goda drycker och tid för att reflektera dagen. Efter middagen är det tid för att ta det lugnt. Gå en kvällspromenad, läsa en bra bok och njuta av stillheten som Säteriet erbjuder. 

Söndagen som är avslutningsdagen bjuder till en näringsrik frukost och sedan är det dags för avfärd, full laddade med ny och härlig inspiration och nya upplevelser och förhoppningsvis nya tankar om hälsofrämjande rörelse och ekologiska matupplevelser.

Helgen leds av Sjötorps Säteri och Lindha tillsammans med, Rebecca Bjellverud, personlig tränare och livsstilcoach från Skara. Lindha guidar och delar med sig av sin stora kunskap om Säteriets historia och markerna runt omkring, från grunden, Rebecca tar med dig på tränings upplevelser i naturen, delar med sig att sin erfarenhet av livsstilscoaching och erbjuder även möjlighet till avslappande massage och personlig livsstilscoaching under helgen.


 

 

 

 

 

 

 

 

Helgen börjar på fredag eftermiddag och avslutas på söndag efter frukost. Vid frågor gällnade mat och boende kontakta sjotorpssateri@gmail.com Vid frågor och bokning gällande massage, Personligträning och livsstilscoaching kontakta rebecca.bjellverud@outlook.com

Bokning sker till sjotorpssateri@gmail.com senast den 31/7 2022. Bokningen är bindande och betalning sker mot faktura som skall vara betald senast den 9/8 2022. Avbokning kan endast upplåtas mot ett läkarintyg.

untitled-_P7A7429.jpg
1.jpg
3.png
2.png