top of page

DEJTING HELG I VÄSTERGÖTLAND!

OBS!!! Utökad anmälningstid! Vi förlänger möjligheten för deltagare att anmäla sig! Brevet måste nå Lindhas brevlåda senast fre 14/1!!!

Är du sugen på att tillbringa en helg hos oss och lära känna en av dessa bönder, är du välkommen med din ansökan!

Sjötorp Säteri utanför Vara anordnar en helg för att hitta kärleken till fyra bönder. Helgen kommer att tillbringas på Sjötorp Säteri i Larv, där det bedrivs turistanläggning med stugor, b&b och café.

 

Vi startar lördagen 29/1 kl 10 med gemensam fika med efterföljande speeddejting. Efter lunch blir det enskilda dejter och gemensam lantbruksrelaterad femkamp. Kvällen avslutas med gemensam middag och mingel.

 

På söndag efter frukost blir det kortare avskilda dejter med varje deltagare. Därefter avslutas helgen.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket kan innebära att vi behöver anpassa dagarnas planering utifrån aktuellt läge. Alla som är intresserade av att delta bör förbereda sig på att visa upp giltigt Covid-pass utifall situationen kräver det i slutet av januari. 

 

Kostnad för att medverka denna helg är 1500 kr/person. Då ingår mat, boende i våra stugor och B&B samt olika aktiviteter i form av gruppdejt, speeddejting och enskilda dejter. För den som har lång resa och vill komma redan på fredag kväll tillkommer 400:- och då ingår frukost på lördag morgon.

 

Skriv ett personligt brev till den bonde som du är intresserad av med en presentation och några foton på dig. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer och mail så vi kan kontakta dig. Lägg detta brev i ett kuvert märkt med bondens namn som du försluter och lägger i ett nytt kuvert som du adresserar till Stugvärd och arrangörs ansvarig 
 

Lindha Brobäck

Hällestad Mossabo

521 53 Floby

 

 Våra lantbrukare får sedan alla breven och väljer ut 4 personer var som dem vill träffa under helgen.

 

Ansökan skickas senast den 10/1-22. De som blir utvalda att delta blir kontaktade inom 1 vecka per mail eller telefon.

 

 

Frågor om helgen besvaras av mig Lindha Brobäck stugvärdinna på Sjötorp Säteri.

Ni når mig på mail sjotorpssateri@gmail.com eller telefon 0706-113785.

 

 

ANDERS 

 46 årig köttdjursbonde bosatt mitt i Jönköpings län. Han har ett stort intresse för jakt och skog. En glad och snäll bonde som trivs bäst på dem gröna vidderna tillsammans med hundarna.

MIKAEL

Glad ekobonde på 47 år bosatt mitt i Västergötland med djur och spannmålsodling samt lite annat smått och gott. Är en omtänksam och lättsam person med stort djur och naturintresse. Tar gärna en spontan tur i sommarbilen och gillar att se nya platser. Veteranfordon och historiska byggnader är även ett intresse som finns.

 

 

CLAS 

58 årig skogsbonde bosatt mitt i Västergötland. Som gillar natur, musik, vilda djur och promenera i ur och skur. Clas är en fiolspelande skogsbonde med diverse sidoarbeten och talanger, eget hus och roddbåt

NIKLAS

32årig spannmål och djurbonde boende i södra Gästrikland. Snäll charmig och glad kille med glimten i ögat och nära till skratt. Rallyförare med stort motorintresse. Har egen hund och ett stort djur och naturintresse.

image (4).png
image (5).png
image (3).png
image (6).png
bottom of page